Over ons

Smashing Party Entertainment is sinds 2009 actief als mobiele disco voor diverse feesten en evenementen. In de afgelopen jaren is ons concept uitgegroeid tot een begrip in partyland en verzorgen wij elke week opnieuw onvergeteijke feesten, bruiloften en evenementen.

Naast onze diensten van dj, licht & geluid, werken wij nauw samen met onze “Stichting Smashing Party Events”. Deze stichting verzorgt entertainment & dans activiteiten voor o.a. de jeugd en de zakelijke markt. Onze diensten en activiteiten zijn nog volop in ontwikkeling.

Smashing Party Entertainment en Stichting Smashing Party Events bundelen de krachten en zijn daardoor goed in staat om voor elke aanvraag, situatie en doelgroep een passend entertainment programma te bieden. Onze brede kennis en ervaring maakt dat wij voor elk type evenement de geschikte partner kunnen zijn.

Of u nu een huisfeest, een huwelijksreceptie, festival, of naschools jeugdprogramma wilt organiseren, bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte of informatie.